VÍZITÚRÁZZ EGY SZERETHETŐBB VILÁGÉRT!

Ingyenes vízitúra mozgalom családoknak, iskoláknak, közösségeknek

Együtt a Vízen - a Dunakanyarban is!

Együtt A Vízen - a Dunakanyarban is!

Kedves Vízitúrázók, Kedves Dunakanyariak!


A Nagy Kék családi hajónk nagymarosi megérkezése és a "Nomád Vízi Kultúr-Part projekthez" való kapcsolása után lehetőség nyílik arra, hogy arra rászoruló hátrányos helyzetű családok, közösségek ingyenesen kipróbálhassák a biztonságos evezést és a Dunán történő vízi kirándulásokat Nagymaros és Verőce környékén, a váci Duna-ágon
Szövetségünk Együtt a Vízen programja kertén belül ingyenesen biztosít erre lehetőséget, előre egyeztetett időpontban és fix útvonalon (ez a nagymarosi Nomád Part-ról Verőcéig vagy Nagymarosig, esetleg át a Szentendrei-Szigetre vagy Visegrádra).
A Nagy Kék hajóba egyszerre maximum 8 felnőtt (10 gyermek) fér el, egyeztetés után van lehetőség több kör megtételére is a környéken.
Rászorulókat, hátrányos helyzetűeket és fogyatékossággal élőket is várunk, természetesen pontos egyeztetés után!

Kérünk mindenkit, hogy adja tovább ezt a dunakanyari ismerőseinek!

Támogatók: Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség, a leányfalui Vadkacsa Egyesület, a Nomád Part civil közössége, Mundi Tamás hajóépítő és remélhetőleg lesznek még mások is!
Várjuk azon támogatók jelentkezését, akik egy-egy finom bográcsos ételre, vagy üdítőre meg tudnák vendégelni a csapatokat az indulás helyszínén!

Egyeztetés és jelentkezés: office@dr-vtsz.hu e-mail címen, telefonszám csere után, pedig élőszóban egyeztetünk. Írhattok üzenetet is a facebook-on!