VÍZITÚRÁZZ EGY SZERETHETŐBB VILÁGÉRT!

Ingyenes vízitúra mozgalom családoknak, iskoláknak, közösségeknek

Együtt a Vízen - Szigethalmon jártunk

Szigethalom - középpontban a Duna.
 
Az ingyenes programjaink sikeresek - ismét több száz résztvevőt eveztettünk egy városi rendezvényen. Szigethalmon jártunk a munka ünnepén!
 
Szövetségünk két tapasztalt kormányosa, (Gyarmati Péter és Klemencz Henrik) segítségével közel 400 fiatal és szülő, nagyszülő próbálhatta ki az Együtt a Vízen - adományozz vízitúrát program keretén belül a biztonságos evezés szépségeit Szigethalmon, a május 1-én megrendezett Porondra Halom rendezvényen.
 
Magáról a rendezvényről röviden annyit lehet elmondani, hogy egy tökéletesen megszervezett és lebonyolított, igazi hangulatos városi esemény volt, amely középpontjában a víz állt. Nagyszerű volt látni azt, hogy mennyien voltak kíváncsiak és mennyien csodálkoztak rá saját településükre a víz irányából. A jó időnek hála egész nap a vízen és vízben lehetett lenni, ki-ki mennyire edzett és víz kedvelő ember.
Természetesen nem csak a vízen, hanem a parton is bőven volt látni és játszani való, a két parton megrendezett rendezvény közlekedését pedig egy ideiglenes ponton híd és a két fa csónakunk biztosította... sajnálhatja, aki kihagyta.
 
Most hétvégén pedig Komáromban lesz az Együtt a Vízen.

Fényképgaléria az Együtt a Vízen facebook oldalán található!